Over InnerVisie: Frans Steeman

Profiel

Ik ben een zeer ervaren senior lijnmanager, verandermanager en gecertificeerd programma manager. Een uitdagende coach gericht op individuele- en team ontwikkeling. Sterk in stakeholder management, overzicht van complexiteit en crisis situaties.

Typering: gedreven, resultaatgericht, eigenaarschap nemend, creatief analytisch, sensitief, ondernemend, flexibel
Drijfveren en verandervoorkeur: holistisch, analytisch, bedrijfsdoelen, betrekken stakeholders, creëren out-performing

Kennis, vaardigheden en specialisaties

Brede ervaring in senior management, altijd gericht op verbetering/professionalisering. Door de multidisciplinaire ervaring heb ik goed begrip van processen en belangen. Diepe kennis en ervaring in ICT en project portfolio management; zowel bestuurlijk, organisatorisch als technisch. Daarnaast veel kennis en ervaring in bancaire processen en regelgeving, met name in het Risk-Finance-domein en Betalingsverkeer.

Persoonlijkheid-frans-steeman.png Pi-shape-frans-steeman.png

Passie

Verbouwen van organisaties, afdelingen, processen, huizen... Omdat verbouwen voor mij ontspannend is, maar vooral omdat de droom, de visualisatie, en de onbekende hobbels naar het eindresultaat mij energie geven. Waar het nodig is jezelf te overtreffen, waar teams samen prestaties neerzetten die ze vooraf niet voor mogelijk hadden gehouden...